ADAS

Contact

Uw voertuig bevat steeds meer veiligheidsfuncties: wij zorgen ervoor dat ze feilloos werken wanneer u ze nodig heeft. Steeds volgens OEM specificaties en in samenwerking met Snap-On Tools.

Kalibratie

Uw veiligheid is onze prioriteit.


Diagnose

Elke foutcode kent een oorzaak én een oplossing.


Kalibratie

Elke nieuwe wagen wordt verplicht uitgerust met een aantal veiligheidsfuncties. Denk maar aan verkeersbordherkenning, noodstopfunctie, rijstrookassistent, etc. Al deze snufjes hebben ook een basisafstelling nodig. Werd uw bumper hersteld na een schade? Werd uw voertuig uitgelijnd na een bandenwissel? Heeft u een verlagingsset gemonteerd? Heeft men een nieuwe voorruit geplaatst?In al deze gevallen heeft uw voertuig een kalibratie nodig. Het is net zo veilig te weten dat wij volgens OEM specifieke procedures werken.


Diagnose

Uw modern voertuig bevat meer electrische bedrading en stuurdozen dan een gemiddelde woning. Het is dus niet verwonderlijk dat er af en toe een waarschuwingslampje gaat branden. Onze diagnoseapparatuur kan op elk niveau communiceren met uw voertuig en is zelfs geschikt om de nieuwste firewalls en beveiligingen te passeren om storingen en defecten op te sporen. Daarna kunnen wij een juiste diagnose stellen en gaan we op zoek naar een oplossing voor uw probleem.