CLEANING

Contact

“Wij zeggen niet graag neen.  Niet omdat we meegaand zijn, wel omdat we graag oplossingen bieden.

Daarom is ons bedrijf volledig toegewijd aan de schoonheid van uw auto.  Zo mag u gerust zijn dat elke koetswerkherstelling wordt gecontroleerd met het oog van een detailer.  Een professionele polijstbeurt pakken we aan met onze vakkennis op het gebied van autolak.  Wij beoordelen elke deuk zodat we op een duurzame en economische wijze kunnen herstellen.

Exterieur

De geavanceerde 3D+ lakbehandeling van Protech® Monte-Carlo is het resultaat van meer dan 25 jaar onderzoek en ontwikkeling. 


Interieur

Een proper interieur is een fijne omgeving.


Leder & alcantara

Subtiele oppervlakken vragen een subtiele aanpak.


Chemische vervuiling

Er voelt niks zo fijn als zijdezachte lak.


Lakcorrectie & polijsten

Laat uw lakoppervlak weer glanzen als nieuw.


Geur behandeling

Gedaan met dat vervelend luchtje.


Exterieur

Geniet van een sprankelend schone auto na élk bezoek. Een voertuig veilig en krasvrij wassen vraagt om kennis en aandacht. Daarom werden onze medewerkers getraind om met de juiste materialen en volgens de correcte procedures te werken. Zo geven we elk voertuig een grondige voorwas en intensieve spoelbeurt alvorens we nog maar beginnen poetsen. Géén automatische wasstraat, enkel 100% handmatig wassen. Zo kunnen wij garanderen dat uw voertuig in veilige handen is en vrij blijft van lelijke waskrassen.


Interieur

Een proper interieur is een fijne omgeving. Het interieur van uw wagen wordt intensief gebruikt: een snelle hap, uw koffie in de file, kinderen ophalen van de jeugdwerking... Wanneer wij uw interieur aanpakken, ontsmetten we alle oppervlakken en gaan we alle vervuiling in de diepte aanpakken. Dat doen we met de stofzuiger, stoomreiniger, extractor en perslucht... tot we een smetteloze en piekfijne binnenkant kunnen opleveren.Want een gereinigd interieur voelt toch weer net zo fijn.


Leder & alcantara

Subtiele oppervlakken vragen een subtiele aanpak. Een lederen interieur is fantastisch luxueus en voelt verfijnd aan, het is echter ook een delicaat materiaal. Wij gaan leder steeds met respect reinigen met een pH neutrale balsem die het leder noch de kleurlaag beschadigd. Na voldoende uitdamptijd geven we het een voedende beschermlaag die het leder laat ademen, soepel houdt en beschermt tegen UV stralen.Ook alcantara vraagt een specifieke aanpak. Hoewel het geen leder is maar textiel, kennen wij ook hier de knepen van het vak op alcantara veilig te reinigen.


Chemische vervuiling

Er voelt niks zo fijn als zijdezachte lak. Uw wagen staat voortdurend bloot aan de elementen: ijzerdeeltjes in de lucht, hars van bomen en struiken, teer en straatvervuiling of in het slechtste geval een neerslag van schilderwerken aan een gevel in de buurt of een spoeling van een chemische tanker: wij hebben het allemaal al opgelost. Al deze vervuiling zorgt voor een ruw lakoppervlak en klinkt als schuurpapier wanneer u erover wrijft. Met chemische (maar pH neutrale) én mechanische tools kunnen wij het lakoppervlak van uw wagen decontamineren en terug zijn gloednieuwe gevoel geven.


Lakcorrectie & polijsten

Laat uw lakoppervlak weer glanzen als nieuw. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van lakcorrecties kunnen wij oneffenheden en beschadigingen verwijderen en de lak weer herstellen naar zijn oorspronkelijke staat. Voor we van start gaan, inventariseren we steeds welke schades al dan niet kunnen hersteld worden door polijsten. Daarna gaan wefouten zoals ingewerkte vogelpoep of hars, waskrassen, gebruiksschade, veroudering of vandalisme vakkundig wegwerken en het koetswerk zijn diepe glans teruggeven. De kleurintensiteit van de wagen wordt zo hersteld en het is weer een genot om naar uw wagen te kijken.


Geur behandeling

Gedaan met dat vervelend luchtje. Een geurtje in het interieur kan verschillende oorzaken hebben: uw huisdier rijdt mee, er wordt gerookt in de wagen, er werd vloeistof gemorst... Voor elk naar geurtje bestaat een oplossing. In vele gevallen zullen wij aanraden een geurbehandeling te combineren met een dieptereiniging om zo de oorzaak van de geur bij de basis aan te pakken. Vervolgens behandelen wij het complete interieur met een 8 uur durend ozon-bad die alle bacteriën en virussen vernietigt en zo ook de geurtjes neutraliseert. Wat rest is een gezond en aangenaam binnenklimaat.