WRAPPING & TINTING

Contact

“Wij zeggen niet graag neen.  Niet omdat we meegaand zijn, wel omdat we graag oplossingen bieden.

Daarom is ons bedrijf volledig toegewijd aan de schoonheid van uw auto.  Zo mag u gerust zijn dat elke koetswerkherstelling wordt gecontroleerd met het oog van een detailer.  Een professionele polijstbeurt pakken we aan met onze vakkennis op het gebied van autolak.  Wij beoordelen elke deuk zodat we op een duurzame en economische wijze kunnen herstellen.

Wrappen

Geef uw voertuig een radicale look.


Ramen tinten

Voor wie privacy op prijs stelt.


Chrome delete

Niet alles moet bling-bling zijn, toch?


Wrappen

Geef uw voertuig een radicale look. Wrappen is de meest economische manier om een compleet nieuwe wagen te hebben: kies de kleur van uw dromen en laat uw voertuig bekleden met hoogwaardige folie voor een nieuwe look. Deze methode is bijzonder geschikt om een stockwagen in een saaie kleur toch uniek te maken. Wij werken steeds met kwaliteitsfolie die geschikt is voor 3D wrapping voor optimale hechting in de kleinste hoekjes.


Ramen tinten

Voor wie privacy op prijs stelt. Getinte ramen kunnen u een zekere gemoedsrust bieden omdat ze de inkijk in uw wagen verhinderen. Maar tinting is zeker ook geschikt wanneer u een koeler binnenklimaat wenst. Zo bestaat er een keramisch gelaagde folie voor een maximale UV weerstand, die toch geschikt blijft voor ontvangst van telefoonsignalen.


Chrome delete

Niet alles moet bling-bling zijn, toch? Ondanks het overaanbod aan kleur, kiezen de meeste mensen nog steeds voor een zwarte wagen. Vaak wordt die donkere look ontsierd door een teveel aan chrome lijstjes en grilles. Wij kunnen door middel van wrapping uw wagen de-chromen of ontdoen van die chrome look. Ruitelikkers, sierlijsten en grilles bekleden wij met wrapfolie voor een uniforme, rustige of net stoere look. Wat u wilt... Ook geschikt voor niet-zwarte wagens!