LAKBESCHERMING

Contact

Wij bieden u van een klassieke wax tot een duurzame keramische coating aan voor bescherming tegen de weerselementen en een langdurige glans.  Wenst u de ultieme bescherming tegen krassen en steenslag? Kies dan voor PPF

Wax

Een warme gloed op uw lakwerk.


ProTech coating

Vergeet waxen voor de volgende 5 jaar: kies voor een permanente lakverzegeling.


Transparante folie / PPF

De ultieme bescherming tegen krassen en steenslag.


Wax

Uw lakwerk heeft bescherming nodig. Dat begint met een kwalitatieve shampoo, maar u kan steeds een stapje verder gaan. Waxen (of simoniseren) is een traditionele en makkelijke manier om uw lakwerk te beschermen tegen zure regen, uv en externe invloeden. Wij geven uw koetswerk een warme gloed, een zijdezacht gevoel en een degelijke bescherming. Het is echter steeds een tijdelijke bescherming met een maximale standtijd van 12 maanden.


ProTech coating

Dat is tenslotte wat een Protech coating voor uw wagen doet: de keramische behandeling gaat een chemische en permanente hechting aan met uw lakwerk voor een zeer duurzame en extreem water- en vuilafstotende bescherming. Het geeft uw lakwerk een diepe glans en intense kleur. Dit proces vraagt een grondige training vanwege de complexe applicatie: een Protech coating wordt dan ook enkel aangeboden bij gecertificeerde detailers zoals wij.


Transparante folie / PPF

De ultieme bescherming tegen krassen en steenslag. Wanneer enkel de beste bescherming goed genoeg is, kiest u voor PPF of Paint Protection Film. Wij appliceren de folie op elk gelakt koetswerkdeel voor de beste bescherming tegen krassen, grind en steenslag. De topcoating is zelfherstellend en waterafstotend en vereist geen extra coating. Bovendien komt de folie met een levenslange waarborg op hechting en tegen verkleuring. Na applicatie is de folie zo goed als onzichtbaar. PPF is een waardig alternatief voor spuitwerk: geen stof, geen kleurverschil, geen demontage!