UITDEUKEN ZONDER SPUITEN

Contact

Met chirurgische precisie verwijderen wij deuken zonder de originele fabriekslak te beschadigen.  U kan op ons rekenen voor de kleinste parkeerdeuk tot heuse hagelschades.

UITDEUKEN ZONDER SPUITEN

Parkeerdeuken

Alle deuken waarbij de autolak intact is gebleven komen in principe in aanmerking voor deze techniek.


Hagelschades

Een andere gekende toepassing van “ uitdeuken zonder spuiten” is de herstelling van hagelschade.


Parkeerdeuken

Alle deuken waarbij de autolak intact is gebleven komen in principe in aanmerking voor deze techniek. We kennen allemaal de situatie: uw wagen wordt beschadigd op de parking van de supermarkt door een portier van een andere wagen of door een winkelkarretje, de voetbal van uw buurman zijn zoontje belandt op uw motorkap, een flinke kastanje valt op uw dak, een klein tikje tegen een betonpaal bij het in-of uitrijden van een parkeergarage,… en de deuk is er. Stuk voor stuk typische gevallen van gebruik-of parkeerschade, die in aanmerking komen voor deze techniek.


Hagelschades

Een andere gekende toepassing van “ uitdeuken zonder spuiten” is de herstelling van hagelschade. Een fikse hagelbui kan op zeer korte tijd enorm veel schade berokkenen omdat geen enkel onderdeel van uw wagen gespaard blijft: motorkap, kofferdeksel, dak, dakstijlen, enz…

Dent Repair beschikt tevens over een hagelteam dat onmiddellijk kan ingeschakeld worden bij een hagelcalamiteit. Dit team bestaat uit een 100-tal uitdeukspecialisten.